Steun ons

Wij, Marjan en Ate Bouma, knappen de schepen met liefde op en willen de schepen graag behouden voor de toekomst. Het is een stukje Friese cultuur dat niet verloren mag gaan.

Ons doel is om de schepen te verhuren aan particulieren en bedrijven zodat met dat geld wij de boten kunnen onderhouden en mensen die door ziekte, handicap of in andere moeilijke omstandigheden, een dagje mee kunnen laten varen om even alle zorgen te vergeten en te genieten en ontspannen op het water.

Wij vragen een bijdrage, in welke vorm dan ook om ons doel te verwezenlijken. Vanaf 18 november 2016 is de crowdfundingsactie gestart op de website www.voorjebuurt.nl/zetzemazeilvloot. Wij willen 10.000 euro verzamelen. Steunt u ons ook?

Wij hopen dat u enthousiast wordt om te doneren en de campagne met anderen te delen via de mail of Facebook. Wij hebben interessante tegenprestaties en wellicht wordt u eenmalig onze supporter. Bijvoorbeeld als u minimaal € 150 doneert, dan krijgt u een (gesponsord) driegangen-diner voor 2 personen bij een gerenommeerd Fries restaurant!

Donaties vanaf 1000 euro

VIP arrangement voor 4 personen met bubbels en spijs voor een middag op de authentieke ‘Zetzema Hinde” (twv 400 euro per arrangement, 4 VIP arrangementen beschikbaar)

Vanaf 500 euro*

Huur van  een Zetzemaschip voor 1 week  voor 4 personen (via voorinschrijving)

of

voor 1 middag, 4 schepen geschikt voor totaal 16 personen (personeels) vereniging of relaties, arrangementen bespreekbaar

Vanaf 250 euro*

Fries ambachtelijk tegeltje van Zetzemaschip met uw eigen naam

Vanaf 250 euro*

Portrettekening van uzelf of kind (vanaf foto) door professionele tekenaar

Vanaf 150 euro *

Dinerbon voor twee pers. bij een gerenommeerd Friese restaurant ter waarde van 80 euro per arrangement

Vanaf 100 euro

Zetzema kalender 2018

Vanaf 50 euro

Toegang opening Zetzema zeilseizoen met hapje en drankje

Vanaf 10 euro

Deelname badeendenrace (winnen van mooie prijzen: dagje zeilen en gadgets)

 Vanaf 5 euro

Donatie

 

Indien dit te omslachtig is dan kunt u ook uw donatie overmaken op rekening:
IBANnr: NL 33 ABNA 0532 7060 21 S. Bouma Zetzema

Tevens krijgt u direct een kwitantie voor uw boekhouding, wij zorgen ervoor dat dit gestort wordt in de crowdfundingactie.
Het is ook mogelijk om de schepen te huren (doneren) voor feestjes en events om uw relaties te verrassen met bijzondere arrangementen.

Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage!

Ate en Marjan Bouma